Kära medlem i föreningen EMDR Sverige –

Passa på att träffa kollegor från övriga nordiska länder i vår!

 

Vårens studiedagar ersätts 2020 med ”Nordisk Workshop” som nu är öppen för anmälan via länk på respektive lands hemsida.

Workshopen äger rum måndag 9 mars – tisdag 10 mars på Piperska Muren i Stockholm. Platsantalet är begränsat så försäkra dig om plats genom snabb anmälan – det kan bli fullt redan innan sista anmälningsdag.

 

På måndagskvällen bjuder vi in till en möjlighet att under mer avspända former umgås med EMDR-kollegor på La Cucina, restaurang Trattoria på Norr Mälarstrand. Förbeställd meny till självkostnadspris. Även här är platsantalet begränsat och först till kvarn gäller…

 

Föreningens årsmöte äger rum tisdag 10 mars. Kallelse till detta kommer separat.

 

Faktura för nästa års medlemsavgift kommer skickas ut i januari och snart därefter kommer också inloggningen till medlemssidan att uppdateras/ändras.
Enligt beslut på förra årsmötet höjs medlemsavgiften till 600kr och för seniorer 67+ till 350kr.

 

Medlemskapet innebär bland annat tillgång till Journal of EMDR. Efter en del förhandlingar med utgivaren nås den nu via EMDR Europas hemsida emdr-europe.org. Scrolla ner till bilden på tidningen, klicka på ”click here” och logga in med lösenordet: JEMDR.

 

Från styrelsen vill vi med detta årets sista medlemsutskick passa på att önska alla medlemmar God Jul och Ett Gott Nytt År!

 

Styrelsen genom Maria Ranch