Kära medlem

 

Mitt i all ovisshet om våra möjligheter att resa inom Sverige i närtid vill styrelsen ändå förbereda för en möjlig studiedag till hösten och har preliminärbokat Piperskas största lokal för att kunna sitta med rimlig fysisk distans. Det kommer nog vara ”det nya normala” ett bra tag.

Datumen är 9 oktober.

Programmet kommer några av föreningens medlemmar att stå för – vi återkommer med vilka teman/ämnen det blir.

Vi följer naturligtvis pandemi-utvecklingen och de myndighets-riktlinjer som ges och kommer att fatta definitivt beslut utifrån dessa när vi kan överblicka vad som ser ut att gälla i början av oktober. (Allra senast en månad innan skall lokalen definitiv-bokas.) Samtidigt undersöks alternativ med digitala presentationer men där finns utmaningar som  ännu inte är lösta.

För er som är handledare planeras preliminärt en handledardag 10 oktober och även om detta får vi återkomma.

 

 

Alla medlemmar fick nyligen ett medlemsbrev med inloggningsuppgifter till Journal of EMDR. Hör av dig via info@emdr.se om du inte fått dessa.

 

 

Många EMDR-terapeuter har blivit tvungna att söka nya vägar för att kunna upprätthålla terapiarbetet och vi hoppas att de riktlinjer och webinars som vidarebefordrats från EMDR Europa varit till hjälp.
Kanske har du tankar och erfarenheter som andra kan få del av? Dela gärna på EMDR-föreningens facebooksida för medlemmar.

 

 

För styrelsen, 24 maj 2020

Maria Ranch, ordförande