Trauma Recovery är EMDRs hjälpinstans för att bidra till att sprida EMDR till länder där metoden inte finns tillgänglig och till humanitära krisområden. Så här beskriver de sin verksamhet:

”Trauma Recovery, EMDR Humanitarian Assistance Programs (Trauma Recovery/HAP) is increasing the use of Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) therapies to treat trauma victims worldwide by expanding access to EMDR trained professionals.Trauma Recovery/ HAP trains and supports mental health professionals through SAMHSA approved EMDR and specialty workshops and the formation of active, community-based networks of trauma recovery professionals, or Trauma Recovery Networks (TRNs).Our continuous efforts have positively impacted the lives of many victims, enabling them to move forward with their lives and be free of the trauma they experienced.”

Om du vill bidra ekonomiskt till denna viktiga verksamhet, kan du göra det via länken nedan:

https://www.emdrhap.org/content/