Oxevik 28/4 2019

Kära medlem i föreningen EMDR Sverige,

Vilken vår vi får njuta!

Med detta medlemsutskick vill vi från styrelsen slå ett slag för EMDR-Europakonferensen i Krakow 28-30/6.
Europa-konferenserna är fantastiska tillfälle att träffas och trivas med kollegor samtidigt som det bjuds många spännande work-shops. Anmälan via länk på vår hemsida.

I höst har vi ännu en matnyttig workshop på hemmaplan: EMDR vid Tvångsproblematik med Karsten Böhm. Skriv in datumet redan nu, 11 oktober, Piperska muren. Anmälan kommer att kunna göras via hemsidan så småningom.

Du som ännu inte betalt medlemsavgiften har nyss fått en påminnelse från vår kassör. Försäkra dig om din prenumeration på Journal of EMDR genom att omgående betala den. (i samband med månadsskiftet rapporteras nämligen årets medlemmar till EMDR-Europa.)

För styrelsen

Maria Ranch, ordförande