Francine Shapiro svarar på frågor om EMDR

Här får du information direkt från Francine Shapiro

Om Post-Traumatiska upplevelser, om REM-sömn, om hur EMDR går till, om EMDR och andra terapier för traumatiska upplevelser, om barndomstrauman, om vem som utför EMDR, om EMDR och epilepsi, om EMDR och oro, om EMDR och smärta, om trauman som hände för länge sedan, om EMDR och lagrade minnen, om EMDR och falska minnen, om EMDR och beroende, om EMDR och diagnosen cancer, om EMDR och barn, om EMDR och barn som inte växer, om EMDR och sorg, om EMDR för självhjälp, om hyperaktivitet, om primalterapi, om brustna vänskapsrelationer, om krigstrauman, om HAP (Humanitorians Assistance Program), om relationer, om autism, minnen av övergrepp i barndomen, om autism med mera.

Här hittar du sidan

 

This entry was posted in Aktuellt. Bookmark the permalink.

Leave a reply